lauantai 3. syyskuuta 2016

Golfia Pohjois-Koreassa!

Poikkeuksellisesti kirjoittelen tästä matkasta vähän etukäteen. Aika mielenkiintoinen reissu on lähtökuopissaan, maanantaina 5. syyskuuta lähdetään. Tällä kertaa toimin matkatoimistomme Tres Hombresin toisena matkanjohtajana yhdessä kollegani Härkösen Antsan kanssa.

Pjongjang Pohjois-Korea, tuntematon kuvaaja
Meidät matkanjohtajat mukaanlukien matkalaisia on kaksitoista kappaletta, mistään tusinamatkasta ei kuitenkaan ole kysymys - kohde itsessään on jo sen verran eksoottinen.

Puolet matkalaisista suuntaa Pyongyang Golf Complex 27 kilometria pääkaupunki Pjongjangista,  kenttä on Pohjois-Korean ainut ja paras  par 72 golfkenttä.
Omia mailoja en yhden pelin vuoksi ota mukaan sillä alustavien tietojen mukaan vuokravehkeet on Gallawayt.

Odottelen innolla reissuun lähtöä, mitättömät matkatavarani on äkkiä pakattu ja tällä matkalla jo kohteemme tarkka rajavalvonta keventää reppua mm. turhasta elektroniikasta.

Golfin lisäksi tutustumme tietysti maan kulttuurikohteisiin, meillä on paikalliset oppaat koko ajan ohjaamassa vierailuamme. Omatoimimatkailua maassa ei voikaan suorittaa. Aiommekin ottaa Pjongjangin mukaan matkatarjontaamme, mutta siitä sitten lisää tämän pilottireissun jälkeen.

Blogiin tulee siis tauko matkan ajaksi, seuraavan kerran läppärit, täppärit ja kännyt avautuvat paluumatkalla 24 tunnin junamatkalla Pjongjangista Pekingiin.
Siihen asti 헤이

1 kommentti: