lauantai 27. syyskuuta 2014

Amsterdam, hullu golfaaja

Matka on tuskin alkanut ja nyt jo pitää postailla uutisia. Blogini aihealueethan pyörivät harrastuksieni parissa, ja golf on yksi niistä. 

Kuulun siihen surullisenkuuluisaan golfarien enemmistöön joka kentälle saapuessaan aina kuvittelee (ennen ensimmäistä lyöntiä) että tänään on hyvä päivä ja nyt tasoitusta tiputetaan...

Todellisuus iskee yleensä aloituslyönnillä, äänen avaus Fore -huudoilla ja verenpaineet nousee tappiin. Palloa etsitään sitten ryhmän voimin viereiseltä väylältä ja pyydellään kovasti anteeksi vaaratilanteen aiheuttamisesta. 

Pelini on ollut kateissa parin vuoden ajan, tosin nyt loppukaudesta pientä paranemista on havaittavissa. Kierroskeskiarvo tällä hetkellä sadan lyönnin molemmin puolin. Alle 90 lyönnin kokonaisia kierroksia ei tänä vuonna löydy. Tasoitus on vanhan historian ansiosta vielä 12.1 ja se kaiken järjen mukaan nousee tasoitustoimikunnan toimesta ainakin yhdellä kokonaisella numerolla. 

Asiaan. Kaikesta edellä mainitusta huolimatta löin juuri äsken 500 euroa vetoa Mikko Mustalan kanssa siitä että pelaan golf -kierroksen tulokseen 75 tai sen alle. Muita ehtoja on mm. -kentän slope oltava 72 tai korkeampi, tulos on tehtävä viiden vuoden sisään tästä päivästä lukien. 

Nyt se on siis julkista. Hävettää vähän jo etukäteen. Mainittakoon että olen kerran päässyt ko tulokseen kisoissa Vanajanlinnan kentällä. Silloin tasoitus tippui 9.2:seen. 

Mielikuvaharjoittelu on jo käynnissä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti