torstai 9. lokakuuta 2014

US Route 66, Las Vegas

Pari päivää Las Vegasissa alkaa olla lusittu. Tulopäivänä olin jonkin verran ryytynyt kaikesta ajamisesta, päätinkin jättää enemmät juhlimiset ja käydä ajoissa nukkumaan. 

Tulopäivän ruuhkaa MGM:n kohdalla. Taustalla NewYork-NewYork
Yhteinen ruokailu oli tietenkin must-juttu jota ei voinut jättää väliin. Illallisravintolaksi valitsimme hotellimme toisen kerroksen ravintoloista steak restaurantin, oli kyllä tämän reissun isoimpia pettymyksiä minun kohdallani. Vatsani tykkää erityisesti lihasta, otinkin ”filet mignonin”, ajattelin että pihvipaikassa siinä ei voi mennä vikaan. ”Medium raw” tuli mediumina ja miten pirussa puolikypsän saa kuivaksi?

Illallinen sujui muuten mukavassa seurassa kivasti, posket oli lopulta kipeinä paljosta nauramisesta. Sitten nukkumaan. Eihän se ihan suoraa reittiä mennyt, pistin ”yksikätiseen rosvoon” parikymppiä, ajattelin että vähän aikaa pelailen. Kyllähän ne taalat alkoivat nopeasti hupenemaan, mutta ilmaiskierroksia pukkasi aina väliin. Eikä ihan yhtä ja kahta kierrosta, vaan parikymmentä kerrallaan.
Gordonia on joka hemmetin paikassa

Nukkumaan meno venyi sitten puoli yhdestätoista puoli yhteen, mutta sainpahan parikymppiäni lopulta tuhlattua!

Excalibur -hotelli sijaitsee pääkadun ”Strip:in” eteläpäässä. Etelämpänä on enää pari isompaa hässäkkää, nimittäin Luxor -pyramidihotelli ja Mandalaya Bay viimeisenä.

Nukuin kuin tukki. Seuraavana päivänä läksin yksin kävellen vaateostoksille, Caesars Palace keskellä Strippiä oli suuntana. Oikaisin NewYork-NewYork -casinohelvetin läpi ja lopun matkaa kuumaa tien vierustaa seuraillen. Caesars on Stripin keskivaiheilla, hotellistamme sinne menee helposti puoli tuntia kävellen. Kuumalla kelillä vielä pitää pysähdellä vettä tai parempia aineita hörppimään.

Sain täydennettyä vaatevarastoani, alusvaatteita, sukkia ja paitoja tarttui mukaan. Vieläpä hyvät kävelykengät (koska lähtiessäni Suomesta otin vain kevyet kangaskengät mukaan).

Voi kihveli, taas on nokka punaisena. Aurinko paistaa joka pirun päivä

Tänään viimeisenä (helpotus) Vegas-päivänä pelasin Mikon kanssa jälleen golfia. Bal i Hai Golf Course aivan Mandalaya Bay hotellin takana. Excaliburilta käveltiin 27 minuutissa.

Pirusti lentokoneita ja helikoptereita ilmassa, Bal i Hai on ihan Las Vegasin lentokentän lähellä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti